Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

Dovolená 

Vážení zákazníci

ve dnech 18.1.202223.1.2022 máme dovolenou. Objednávky přijaté do 18.1.2022 do 13h. pošleme ještě tento den. Objednávky přijaté po tomto termínu budeme posílat v pondělí 24.1.2022.

Děkujeme za pochopení 

Proč svíce od nás?
1) Jsme přímí výrobci
2) Čistě přírodní složení
3) Ruční výroba v ČR
4) Cena již od 28.50 Kč
5) Poštovné a balné od 70 Kč
6) Vybrané druhy poštovného nad 899 Kč zdarma
7) 3% sleva registrovaným zákazníkům

3%  sleva za registraci

Pokud se v našem Ananda E-shopu zaregistrujete, získáte tím automaticky 3% slevu na celý Váš nákup.
Pro registraci klikněte v pravém horním rohu na políčko nová registrace.
Po úspěšné registraci najdete ve Vaší emailové schránce přihlašovací údaje, po přihlášení do e-shopu se Vám ukáží ceny již o 3% nižší.

 

 

Zboží v akci

naše cena 273,00 Kč (10,92 EUR)
skladem
naše cena 349,00 Kč (13,96 EUR)
skladem
naše cena 1 050,00 Kč (42,00 EUR)
skladem

Nejprodávanější

naše cena 349,00 Kč (13,96 EUR)
skladem
naše cena 1 050,00 Kč (42,00 EUR)
skladem

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Aleně Krejnické se sídlem Palackého 710 Chodov 35735 IČ 74721364zapsané v obchodním rejstříku vedeném MÚ Sokolov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů