Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Vážení zákazníci

ve době 27 - 31.7. 2021 máme dovolenou. Objednávky přijaté v těchto dnech budu posílat v pondělí 2.8.2021

Děkuji za pochopení a přeji vám krásné letní dny :-) 

Proč svíce od nás?
1) Jsme přímí výrobci
2) Čistě přírodní složení
3) Ruční výroba v ČR
4) Cena již od 26,90 Kč za kus
5) Poštovné a balné od 70 Kč
6) Vybrané druhy poštovného nad 899 Kč zdarma
7) 3% sleva registrovaným zákazníkům

3%  sleva za registraci

Pokud se v našem Ananda E-shopu zaregistrujete, získáte tím automaticky 3% slevu na celý Váš nákup.
Pro registraci klikněte v pravém horním rohu na políčko nová registrace.
Po úspěšné registraci najdete ve Vaší emailové schránce přihlašovací údaje, po přihlášení do e-shopu se Vám ukáží ceny již o 3% nižší.

 

 

Zboží v akci

naše cena 235,00 Kč (9,40 EUR)
skladem
naše cena 329,00 Kč (13,16 EUR)
skladem

Nejprodávanější

naše cena 1 649,00 Kč (65,96 EUR)
skladem
naše cena 985,00 Kč (39,40 EUR)
skladem

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Aleně Krejnické se sídlem Palackého 710 Chodov 35735 IČ 74721364zapsané v obchodním rejstříku vedeném MÚ Sokolov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů